Cautare

1821 de rezultate pentru "interviu anghel" (2.58 secunde)
Care e problema?", a declarat, Sorin Oprescu, intrebat despre acuzatiile coordonatorului campaniei PSD pentru alegerile locale, Miron Mitrea, care a afirmat, intr-un interviu acordat ziarului Ring, ca Marian Vanghelie se afla in spatele campaniei postului patronat de Dan Diaconescu impotriva lui Oprescu.
INTERVIU - Geoana (partea a treia) Reporter: Nici domnul Iliescu nu va place foarte mult, v-a sugerat foarte limpede sa va lasati de politica, cu argumentul ca sub presedintia dumneavoastra PSD a pierdut doua randuri de alegeri.
INTERVIU - Geoana (partea a doua) Reporter: Cum credeti ca a reactionat PSD, dupa construirea USL, fata de doua teme principale din dezbaterea politica, reorganizarea administrativa si modificarea Constitutiei?
Cel mai mult a fost interesat de fostul presedinte al PSD Mircea Geoana, care a criticat intr-un interviu acordat Mediafax decizia partidului de a-l numi coordonator al campaniei pentru alegerile locale.
George Maior, intr-un interviu acordat RL: ... Precizarea apare intr-un interviu acordat Sabinei Fati. Declaratia sefului SRI vine dupa o initiativa legislativa a deputatului PDL Cezar Preda, care a creat controverse in spatiul public, dar a atras si criticile opozitiei.
Intr-un interviu exclusiv acordat "Evenimentului zilei", Adrian Nastase este chestionat despre USL si despre alegerile prezidentiale din 2014. Pe de alta parte, Nastase a vorbit si despre Mircea Geoana si Crin Antonescu.
Intr-un interviu in exclusivitate acordat "Evenimentului zilei", el dezvaluie si faptul ca si-a dorit ca Mircea Geoana sa devina presedinte in 2009.
• A fost un interviu pe care eu l-am vazut in EVZ. Si mi s-a parut ca acea dimensiune critica de care spuneati a disparut.
INTERVIU :
Intr-un interviu dat Mediafax, agentia finului Sirbu, el declara fara rezerve, comentind esecul de la primarie: ... In acelasi interviu se declara gata sa accepte candidatura prezidentiala ori, daca nu, includerea intr-o formula de guvernare.
Intr-un interviu dat Mediafax, agentia finului Sirbu, el declara fara rezerve, comentind esecul de la primarie: ... In acelasi interviu se declara gata sa accepte candidatura prezidentiala ori, daca nu, includerea intr-o formula de guvernare.
Ponta a fost intrebat, intr-un interviu pentru HotNews.ro, daca nu are senzatia ca Adrian Nastase si Ion Iliescu i-ar submina autoritatea de sef de partid.
Mircea Geoana este un perdant, nu a invatat nimic din viata Presedintele onorific al PSD, Ion Iliescu, a analizat, intr-un interviu acordat in exclusivitate Q Magazine, cauzele care au dus la excluderea lui Mircea Geoana din PSD.
B365.realitatea.net informeaza : Viitorul transportului public din Capitala va fi pe sine - interviu cu Adrian Crit, noul sef al AMT(Autor :
Vicepresedintele Senatului Cristian Diaconescu, presedinte al Uniunii Nationale pentru Progresul Romaniei (UNPR), declara intr-un interviu acordat Agentiei Agerpres ca proiectul Platformei de Centru Stanga nu a fost creat pentru a genera o noua structura politica, ci pentru optimizarea doctrinei stangii din Romania in pas cu evolutiile europene.
Intr-un interviu acordat Ziare.com, senatorul democrat-liberal afirma ca protestele au fost declansate de "o stare de nemultumire pe care nu o ascundea nimeni si o stia absolut toata lumea", revendicarile fiind numeroase, multe justificate, dar de neindeplinit din lipsa de bani.
Nu se paraseste campul de lupta in acest fel" Fostul presedinte al Romaniei Ion Iliescu a acordat ziarului "ring" primul interviu de la inceputul protestelor din tară.
"ESECUL LUI TRAIAN BASESCU RAMANE, VORBELE SALE SE DUC" Fostul presedinte al Romaniei Ion Iliescu a acordat un interviu Jurnalului National in care raspunde acuzatiilor presedintelui Traian Basescu si face o analiza a situatiei politice actuale.
"La interviu nu am tinut cont daca au sau nu buletin de Craiova. ... Drept urmare, de astazi, de la ora 9.00, cei interesati sa munceasca la matura vin din nou la interviu.
Antonescu spune ca estimarea DeCe News privind votul a fost realista Presedintele PNL, Crin Antonescu a confirmat, vineri, intr-un interviu ca De Ce News a avut dreptate privind estimarile votului de la motiunea de cenzura, cand am informat cititorii de caderea Guvernului Ungureanu cu 238 de voturi.
google-analytics.com